Ecoegg deterdžent za veš bez mirisa, 70 pranja
ECOEGG

Ecoegg deterdžent za veš bez mirisa, 70 pranja

Šifra artikla: A043613
Šifra proizvođača: A043613
36,90 BAM
36,90 BAM
36,90 BAM
Ušteda: 0,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Provjeri dostupnost
Pomoć

ECOEGG je inovativan 2u1 eko-deterdžent i omekšivač za veš iz Velike Britanije, a njegova linija bez mirisa jedinstvena je na tržištu i namjenjena je osobama sa jako osjetljivom kožom ali i za sve one koji jednostavno ne žele miris na svom vešu. Ljubitelji prirodnih proizvoda obožavaju ECOEGG jer za razliku od drugih klasičnih hemijskih deterdženata sadrži 0% toksičnih hemikalija, a pritom je 100% hipoalergijski, veganski i ekološki. Dermatološki i klinički testiran, odobren od ALLERGY UK.

Uputstvo za upotrebu
U ECOEGG eko-jaje sipati deterdžent i omekšivač u obliku kuglica, koje imaju odličnu moć čišćenja, omekšavaju tkaninu i daju lijep, blag miris. Potom, zatvoriti ECOEGG, staviti ga u bubanj preko veša i uključiti željeni program. Prije prve upotrebe, obavezno pročitati uputstvo iz pakovanja.
Pogodno za sve vrste tkanina i mašina.
Nakon potrošenog pakovanja kupuju se samo dopune deterdženta i omekšivača, dok vaše ECOEGG eko-jaje možete koristiti iznova i iznova, doprinoseći smanjenju plastičnog otpada!
Radi bolje efikasnosti, prije prve upotrebe savjetuje se temeljan detoks i čišćenje mašine za veš, naša topla preporuka su ECOEGG 3u1 eko-detoks tablete za mašinu.
Karakteristika Vrijednost
Kategorija Deterdženti i praškovi za bebine stvari
Brend ECOEGG
Zamena artikla

Mogućnost zamjene artikla. Ukoliko ste nakon prijema pošiljke poželjeli da zamjenite artikal za drugi, to možete učiniti vrlo lako. Pogledajte ovdje detaljnije.

Besplatna dostava

Za sve narudžbe preko 60 BAM cena dostave je 4 BAM. Za narudžbe ispod 60 BAM, cena dostave je 9 BAM.

Slični proizvodi

36,90 BAM
36,90 BAM
36,90 BAM
Ušteda: 0,00 BAM
Obavijesti me o sniženju
2
1