Prvo opremanje


 

 

 
 

 

Spisak za prvo opremanje bebe

Prva kupovina za bebu - spisak

Stigao je i taj najljepši trenutak, beba je stigla. Aksa ima spreman spisak za prvo opremanje bebe sa stvarima koje su neophodne i korisne u prvim danima bebe. Ovo je univerzalan spisak za jednu bebu u prvim danima po dolasku iz porodilišta. Prva kupovina za bebu može da počne.

Sa željom da Vam pomognemo i olakšamo prvu kupovinu za bebu, pripremili smo spisak za prvo opremanje bebe sa stvarima koje su potrebne vašoj bebi i vama.

 

Spisak proizvoda tokom boravka u porodilištu

Nismo zaboravili i period tokom borakva u porodilištu. Izvukli smo proizvode koji su vam sigurno potrebni tokom boravka u porodilištu. U ovu podjelu spiska za prvo opremanje bebe spadaju: higijenski mrežasti ulošci, vlažne maramice, tetra pelene, tupferi za grudi, baby krema, Pavlovićeva mast. Sve proizvode za porodilište možete pogledati ovdje.

 

 Spisak proizvoda neophodnih kod kuće

Sad kad je beba kod kuće, potrebni su vam drugi proizvodi u odnosu na period boravka u porodilištu. Izdvojili smo vam proizvode koji su vam neophodni kod kuće i koje je potrebno redovno nabavljati. U ovu podjelu spiska za prvo opremanje bebe spadaju: pelene, posteljine, peškiri, dekice, dušeci, jorgani, kreveti… Sve proizvode koji se koriste kod kuće možete pogledati ovdje.

 

 Oprema za bebu za prvo opremanje

U opremu za bebe spadaju prije svega stvari za presvlačenje bebe. To su pelene, švedske ili tetra pelene. Osim pelena spadaju proizvodi za udoban san bebe, krevetac, dušek, posteljine  i podmetač za krevetac. Spisak za prvo opremanje bebe ne bi bio potpun bez proizvoda za šetnju, a to su kolica i autosjedalica 0+.

 

 Ishrana bebe za prvo opremanje

Ishrana za bebe je najbitnija za rast i razvoj. Postoje proizvodi koji pomažu za lakše hranjenje bebe. U ovu podjelu spiska za prvo opremanje spadaju flašice, cucle, laže, sterilizator, grijač za flašice.

 

Odjeća za bebe za prvo opremanje

Beba je osjetljiva i mora da ima kvalitetnu odjeću u kojoj će se lijepo osjećati, a da joj pruža potrebnu toplinu u svakom trenutku. Garderoba koja spada u spisak za prvo opremanje su benkice, bodići, štramplice, pantalonice, kapice, rukavice, čarapice, siperci, jednokratne pidžame i vreća za spavanje.

 

Za porodilje za prvo opremanje

spisku za prvo opremanje bebe nalaze se i proizvodi za mame koji su potrebni za prve dane nakon dolaska bebe. To su: mrežasti ulošci i gaćice, pidžama za dojilje, grudnjak za dojilje, poslijeporođajni steznik, tupferi i krema za njegu grudi, pumpica za izdajanje mlijeka, vještake bradavice.

 

Njega bebe za prvo opremanje

Izdvojili smo spisak proizvoda za prvo opremanje koji su nephodni za higijenu svake bebe. To su: sapuni, puderi, soft kreme, ulje i mlijeko za tijelo, vlažne maramice, štapići za uši, četka i češalj, makazice, kupke. U ovu podjelu spadaju i proizvodi neophodni za kupanje bebe kao što su: kadica, stalak za kadicu, bokal za polivanje, termometar za vodu.